Skip to main content

SUMO MENU

SUMOメニュー

Bij restaurant SUMO kun je genieten van sushi, grillgerechten (teppanyaki) en andere Japanse lekkernijen. Met een uitgebreid menu vol met traditionele en eigentijdse gerechten, biedt het een onvergetelijke ervaring. Of je nu fan bent van Nigiri, Maki of Temaki, SUMO heeft iets voor elke sushi-liefhebber. De verse ingrediënten, gecombineerd met de vaardigheid van de sushi-chefs, zorgen voor ongeëvenaarde sushi-ervaringen.

Bij SUMO ben je welkom voor zowel lunch als diner, waar je twee uur lang onbeperkt kunt genieten van de rijke smaken en gevarieerde gerechten. Heb je een kleine trek? Dan is à la carte ook mogelijk.

Wij houden rekening met dieetwensen en geven dat aan op de kaart. Zo zijn er bijvoorbeeld gerechten die geschikt zijn voor zwangere vrouwen, en ook een assortiment voor de vegetariërs. Alle gerechten zijn aangeduid met symbolen, zo zie je meteen of de gerechten aansluiten op jouw dieetwensen.

De chefs bereiden alle gerechten met verse, hoogwaardige ingrediënten en dat kun je proeven. Krijg online al een voorproefje en bekijk onze menukaarten op de site. Weet jij al wat je wil proeven?

Heb je een allergie en/of specifieke dieetwensen? Bekijk hier onze allergenen kaart:

ALLERGENEN KAART

ACTIES & NIEUWS!

プロモーションとニュース!

Wij bieden regelmatig leuke deals aan om jouw SUMO-moment nog leuker te maken! Houd de website en de socials in de gaten, want hier posten we alle acties en nieuwtjes over onze vestigingen.

AFHALEN & BEZORGEN

持ち帰りとデリバリー

Genieten van SUMO’s sushi en grillgerechten waar en wanneer je wil? Wij hebben verschillende bezorg- en afhaalmogelijkheden, zodat je thuis kunt genieten van onze Japanse gerechten. Via SUMO Sushi Express kun je bij zeven restaurants bestellen en afhalen. Bekijk alle mogelijkheden via onze bestelsite.

NU BESTELLENAFHAALKAART