Skip to main content

VEELGESTELDE VRAGEN

よくある質問

Onze huisregels voorwaarden

Bij SUMO Sushi & Grill kunt u gedurende 2 uur genieten van onze gerechten. U krijgt binnen deze tijd 5 bestelrondes en bij elke ronde kunt u 4 gerechten uitkiezen. De laatste bestelronde zal 30 min voor het einde plaatsvinden.

U kunt kiezen uit ons “Standaard menu“ of “À la carte“. Een combinatie hiervan is niet mogelijk. Minimaal 1 drankconsumptie per persoon is verplicht. De bezoekers zijn niet gerechtigd tijdens het bezoek aan één van onze filialen om eigen consumpties met zich mee te nemen/ gebruiken.

Verspilling van voedsel vinden wij zonde. Wij stellen het erg op prijs dat onze bezoekers alleen bestellen wat ze op kunnen.

Mocht er onverhoopt toch verspilling plaatsvinden, dan worden deze in rekening gebracht. Voor sushi’s vragen wij €1,00 per stuk en voor warme gerechten €2,00 per gerecht.

Reservering

Wilt u bij één van onze filialen reserveren?

Wat leuk dat u bij ons komt eten! Alle reserveringen kunt u zowel telefonisch als online boeken. Gaat er iets mis? Bel dan naar de desbetreffende SUMO vestiging!

Heeft u gereserveerd bij één van onze filialen?

Wij adviseren altijd om uw lokale SUMO vestiging telefonisch te contacteren indien u een reservering wilt wijzigen of annuleren. Nemen zij niet op? Probeer het anders nog eens of bel op een later tijdstip terug!

Moet ik reserveren of kan ik ook zo binnenlopen?

Wij adviseren onze klanten altijd te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Echter is het ook mogelijk om binnen te lopen bij ons. Bij drukte is er een kans dat u moet wachten op uw tafel.

Zijn honden toegestaan in het restaurant?

Helaas is het niet toegestaan om uw hond mee te nemen in onze vestigingen. M.u.v. hulphonden, u krijgt een plek toegewezen waarbij dit toegestaan is om plaatst te nemen i.v.m. hygiëne.

Klik hier voor meer informatie.

Onze dienstverlening

Wat zijn jullie openingstijden?

Dit verschilt per SUMO vestiging. Onze restaurants zijn vaak op doordeweekse dagen open van 12:00 tot 22:00. Bekijk de actuele openingstijden op de pagina van de desbetreffende vestiging.

Hoe laat sluit de keuken?

De meeste keukens sluiten om 22:00 uur. Een half uur voor sluiting, zullen onze collega’s u vragen om de laatste ronde te bestellen. Uiteraard krijgt u nog voldoende tijd om van dessert, koffie of thee te genieten.

Hebben jullie cadeaukaarten?

Ja, die hebben wij zeker! We hebben cadeaubonnen van €25,00 en €50,00 deze kunt u enkel in de SUMO vestigingen aanschaffen. Cadeaubonnen zijn niet digitaal of per post te verkrijgen.

Accepteren jullie ook dinercheques?

We accepteren enkel onze eigen cadeaubonnen en geen overige dinercheque’s. Voor SUMO cadeaubonnen kunt u terecht bij de SUMO vestingen.

Hebben jullie een vertaling van de menukaart?

Onze menukaarten zijn zowel Engels als Nederlands. Wij hebben geen volledige menukaarten die gericht zijn op één taal. Heeft u moeite met de leesbaarheid van onze menukaarten? Onze collega’s in het restaurant helpen u graag verder.

Wat is het verschil tussen het lunchmenu en dinermenu?

Er zit een klein verschil in de menu’s qua hoeveelheid van gerechten. Indien u ze wilt bekijken kunt u terecht bij tab ‘Menu‘. Daar vindt u zowel onze lunch en diner menukaart.

Serveren jullie ook grote groep(en)?

Grote groepen zijn bij ons ook welkom. Informeer telefonisch of neem eens een kijkje bij onze online boeking voor de beschikbaarheid.

Hanteren jullie ook kinderprijzen?

Voor kinderen vanaf 4 tot 11 jaar hanteren we voor zowel lunch als diner een kinderprijs. De kinderprijs kan per vestiging verschillen. Houd wel rekening dat de prijs kan veranderen i.v.m. de feestdagen. Zie locaties voor meer informatie over de prijzen.

Ik ben zwanger, kan ik nog komen eten?

Ja, dit is mogelijk. Gerechten die geschikt zijn, worden met een symbool op de menukaart aangegeven.

Zijn onze SUMO vestigingen rolstoelvriendelijk?

De meeste SUMO vestgingen zijn rolstoelvriendelijk en beschikken over een rolstoeltoegankelijke toilet. Informeer voor de zekerheid bij de desbetreffende SUMO vestiging of dit mogelijk is. Gelieve ook bij uw reservering aan te geven, zodat we er rekening mee kunnen houden.

Zijn er uitzonderingen voor jarigen en jubileums?

We maken elke speciale gelegenheid graag feestelijk voor u. Zie onze verjaardag actie onder de webpagina ‘deals’. Geef het van tevoren aan bij één van onze collega’s of bij uw reservering.

Hoelang mogen wij genieten van het All you can eat menu?

U kunt twee uur lang onbeperkt genieten van alle gerechten afhankelijk of u bij ons komt lunchen of dineren.

Is er een All you can eat menu inclusief drankjes beschikbaar?

Nee, we bieden geen menu inclusief dranken.

Is het ook mogelijk om bij jullie À la carte te bestellen?

Ja, dit is mogelijk. Informeer bij één van de Sumo vestigingen naar ons À la carte menu.

Afhaal en bezorging

Via welke platformen kan er besteld worden?

U kunt bij uw desbetreffende SUMO vestiging afhalen. Via sumosushiexpress.com kunt u ook thuis heerlijk van SUMO genieten. Diverse vestigingen zijn ook aangesloten bij een aantal bezorgdiensten als Thuisbezorgd, Ubereats en -/ of Deliveroo.

Hoelang is de bezorgtijd?

De bezorgtijd is grotendeels afhankelijk van de drukte. Gemiddeld duurt het 30 tot 45 minuten, voordat u uw bestelling ontvangt. Tijdens de piekuren 18:00 – 21:00 uur kan dit eventueel iets langer duren dan u van ons gewend bent. Indien u vragen heeft over uw bestelling raden we aan om telefonisch contact op te nemen met de desbetreffende vestiging.

Mijn bestelling klopt niet, wat nu?

Heeft u iets anders geleverd gekregen dan dat u hebt besteld of ontbreekt u iets? Contacteer dan de desbetreffende Sumo vestiging, zodat zij een passende oplossing kunnen bieden.

Ik heb zojuist een bestelling geplaatst, maar ik heb geen bevestiging ontvangen.

Indien u uw bestelling heeft geplaatst via Thuisbezorgd, Ubereats of Deliveroo adviseren wij u om hun te contacteren over uw bestelling. Heeft u via SUMO Sushi Express besteld? Contacteer dan het filiaal waar u de bestelling geplaatst heeft.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen of annuleren?

Bel hiervoor zo snel mogelijk naar Thuisbezorgd, Ubereats of Deliveroo en geef het ook direct door aan de desbetreffende SUMO Sushi Express die contact kan opnemen met de desbetreffende vestiging.

Welke lopende acties zijn er?

U kunt de lopende acties vinden onder het kopje ‘Deals’ in de navigatie

Dieetwensen / allergieën

Serveren jullie ook vegetarische gerechten?

Ja zeker! Op onze menukaarten wordt met symbolen aangeven wat wél en niet vegetarisch is. Neem alvast een kijkje op onze website!

Serveren jullie ook glutenvrije eten?

Ja zeker! Onze menukaarten wordt met symbolen aangeven waar wél en niet gluten in zitten. Neem alvast een kijkje op onze website!

Is het eten bij jullie halal?

Onze kipgerechten zijn halal. Heeft u een vraag? Onze collega’s in het restaurant helpen u graag verder.

Heeft u overige dieetwensen of allergieën?

Onze collega’s in het restaurant kunt u het beste informeren wanneer het aankomt op uw dieetwensen en allergieën. Twijfelt u? Bel voorafgaand om te kijken naar de mogelijkheden.

Ik heb een allergie of dieetwens

Allergieën en dieetwensen worden weergegeven in de legenda op onze menukaarten. Zie tabblad menu op onze website.

Overige vragen

Ik heb een klacht over één van jullie SUMO vestigingen

Soms kan het weleens voorkomen dat u niet tevreden bent over uw bezoek of bestelling. Om u zo goed mogelijk te helpen verwijzen wij u door naar het klachtenformulier dat hier te vinden is.

Nog meer tips of suggesties?

SUMO staat altijd open voor verbeteringen en nieuwe ideeën. Stuur uw tip of suggestie naar info@restaurantsumo.com.