SUMO IN EEN NIEUW JASJE

De afgelopen tijd hebben we niet stil gezeten en hebben er een aantal vestigingen een vernieuwing gehad met oog op een nieuwe periode.

De grote Japanse kersenbloesem boom? De donkere en warme verlichting? Zwart en rood behang (dat was heel herkenbaar). Sinds 2005 hielden we het Japans Aziatisch interieur aan om ons all you can eat concept op de kaart te zetten. Inmiddels bestaat SUMO al een aantal jaren en is het niet weg te denken in een grote stad.

Innovatie, dat is wat we willen!

We geloven er sterk in dat innoveren de toekomst is. Naast onze aandacht aan kwalitatieve en betaalbare gerechten, draagt ambiance ook veel bij aan jullie ervaring in het restaurant. Hoe fijn is het als jij ergens terecht komt waar jij met vrienden of familie comfortabel en uitgebreid kunt genieten van onze Japanse keuken. Eventuele kleine veranderingen waar we ook aan denken is de achtergrondmuziek en uniform van het personeel die nog meer voor een stemming zorgen.

De ontwikkelingsfase

Gedurende COVID19 lockdown wilden we in beweging blijven, want stilstaan waren we niet van plan. Er is toen gekeken naar de veranderingen die gebracht konden worden aan het interieur / de sfeer van de diverse vestigingen. Zo hebben we een modernere huisstijl gecreëerd voor de nieuwe generatie. Tevens wilden we ook meer kleur en het houtachtige naar voren brengen. Dit natuurlijk nog steeds met Japans Aziatische invloeden.

De locaties

De huidige metamorfoses hebben plaatsgevonden bij de volgende vestigingen:
Amsterdam, Nieuwezijds Voorburgwal 4
Scheveningen, Palacestraat 8
Den Haag, Herengracht 2-6
Rotterdam, Verlengde Nieuwstraat 2-5

SCHEVENINGEN
PALACESTRAAT 8

コンセプト

Tijdens de zomermaanden wandelen langs de boulevard? Dan was SUMO Scheveningen de plek waar jij een hapje kwam eten of voorbij liep! Ook wel de enige vestiging die vlakbij het strand gelegen is om te genieten van onze sushi en grill gerechten. Deze vestiging heeft zowel binnen als buiten een make over gehad. Het terras is het eerste wat jij ziet bij binnenkomst en hier wilden we een knusse sfeer creëren. Zeker in de zomermaanden willen we de gasten het gevoel geven dat ze er ook kunnen ontspannen.

De lampionnen zorgen voor de Japanse sfeer naast de kersenbloesems, maar het meest bijzondere aan dit terras is de houten overkapping. Ook in het restaurant is ingespeeld op de kleuren en de verlichtingen.

GA NAAR LOCATIE

DEN HAAG
HERENGRACHT 2-6

コンセプト

Een bruisende binnenstad en voor ieder wat wils! Deze vestiging vind je aan een korte gedempte gracht en ook wel één van de bekende wandelroutes. Het houtige interieur gecombineerd met suède gekleurde stoelen, geeft een trendy uitstraling. Een grote zaal gevuld met mensen, waar de decoratie als achtergrond mee leeft. Op deze vestiging ligt de focus op de bar. Volledig gerenoveerd en omgetoverd met houten plinten, maar nog steeds met een Japans tintje. We blijven immers een Japans Aziatisch restaurant en ook hier vulden we het aan met de kersenbloesems.

GA NAAR LOCATIE

ROTTERDAM ‘MARKTHAL’
VERLENGDE NIEUWSTRAAT 2-5

コンセプト

Op naar de meest recente vernieuwde vestiging en deze bevindt zich in de Markthal, Rotterdam. Eén van de bekendste woon- en winkelgebouw geopend in 2014. Voor allerlei diverse hapjes ben jij hier aan het juiste adres! Het was een uitdaging om hier een fijn, modern gevoel te creëren voor maar niet één, maar twee verdiepingen. Zoals gewoonlijk zie je hier de terugkomende lampen, maar als je goed kijkt, hebben we van de houten plintjes kleine overkappingen gemaakt. Om de muur op te vullen, is er een groot Japans schilderij geplaatst met de welbekende Sumo worstelaars. Voor meer beweging op de ramen, zijn er kleurrijke raamstickers geplaatst.

Nu we de locaties gehad hebben en een preview hebben gegeven. Bij welke vernieuwde vestiging zien wij jou binnenkort?

GA NAAR LOCATIE